Berarii

Vezi cine vine cu berea la Bucharest Craft Beer Festival si alege din cea mai variata oferta de bere craft pe care o poti avea la dispozitie, intr-un singur loc, timp de trei zile.

Kabinet

Obiectivul principal al oamenilor de la Kabinet este sa gaseasca berea perfecta. Pana cand vor reusi, ei vin la BCBF sa-i cucereasca pe romani cu delicioasa bere craft din Serbia.

read more

White Stork

Cei de la White Stork vin la BCBF sa le arate tuturor ca cea mai buna bere craft se gaseste, de fapt, in Bulgaria si spun ca ambalajul e important, dar gustul unei beri conteaza cel mai mult.

read more

Sunstone

Omul din spatele Sunstone este complet indragostit de berea craft! El spune ca acest tip de bere te elibereaza, te face un artist ce picteaza cu malt, hamei, apa si drojdii. Nu-i asa ca suna frumos?

read more

Nemteana

Oamenii de la Nemteana spun, fara pic de modestie, ca berea lor este cea mai buna pe care au baut-o vreodata si ii invita pe toti sa se convinga de asta la Bucharest Craft Beer Festival.

read more

Deuchars

Caledonian Brewery este un adevarat simbol al epocii Victoriene, fiind singura dintre cele 40 berarii infiintate in perioada respectiva care a rezistat de-a lungul timpului.

read more

Mort Subite

Povestea acestei beri este la fel de inedita ca si numele ce i-a fost stabilit in onoarea unui joc. In jurul anului 1910, Theophile Vossen detinea in Brussels un local numit “La Cour Royale“.

read more

Monteith’s

Monteith a produs bere pentru cautatorii de aur, pentru prospectori si pionieri. Astazi, beraria Monteith’s produce bere folosind aceleasi metode ce i-au consacrat succesul.

read more

Zaganu

Oamenii de la Zaganu spun ca au decis sa deschida o berarie deoarece au dorit sa puna umarul la revitalizarea unei industrii pe cale de disparitie in Romania: berea locala, artizanala.

read more

Csíki Sör

Cei de la Csíki Sör spun ca berea lor va ramane intotdeauna o bere mestesugita, nepasteurizata, fara aditivi si conservanti si spun ca berea craft va deveni curand preferata consumatorilor.

read more

Clinica de bere

Cei sase oameni aflati in spatele Clinicii de Bere spun ca pentru ei cel mai important lucru la o bere craft este calitatea produsului finit si afirma ca berea craft nu trebuie sa concureze cu berea industriala.

read more

Ground Zero Beer

Oamenii de la Ground Zero Beer se mandresc cu faptul ca revolutia berii artizanale din Romania a pornit de la berea lor si spun ca numarul de adepti ai berii craft din tara noastra e in crestere.

read more

Bereta

Cei de la Bereta spun ca pentru ei nu conteaza atat de mult partea financiara, ci ii motiveaza mai degraba un pahar de bere buna consumat detrimentul unui lichid incert ascuns intr-o sticla verde.

read more

Sikaru

Oamenii de la Sikaru spun ca totul a inceput de la un hobby si garanteaza tuturor vizitatorilor Bucharest Craft Beer Festival ca berile lor sunt 100% naturale si 200% gustoase.

read more