Berarii

Vezi cine vine cu berea la Bucharest Craft Beer Festival si alege din cea mai variata oferta de bere craft pe care o poti avea la dispozitie, intr-un singur loc, timp de trei zile.

1717

Cei de la 1717 spun ca pasiunea lor pentru berea craft este mostenita din familie si sunt de parere ca berea lor este speciala pentru ca satisface gusturi diverse si personalitati variate.

read more

Bere a la Cluj

Bere a la Cluj produce beri de tip craft cu denumiri inspirate din cosmos. Cei care se ocupa de aceasta berarie spun ca inspiratia a venit din fascinatia bogatiei de gusturi care le poate oferi berea.

read more

Bereta TM

Cei de la Bereta spun ca pentru ei nu conteaza atat de mult partea financiara, ci ii motiveaza mai degraba un pahar de bere buna consumat detrimentul unui lichid incert ascuns intr-o sticla verde.

read more

Clinica de bere

Cei sase oameni aflati in spatele Clinicii de Bere spun ca pentru ei cel mai important lucru la o bere craft este calitatea produsului finit si afirma ca berea craft nu trebuie sa concureze cu berea industriala.

read more

Csíki Sör

Cei de la Csíki Sör spun ca berea lor va ramane intotdeauna o bere mestesugita, nepasteurizata, fara aditivi si conservanti si spun ca berea craft va deveni curand preferata consumatorilor.

read more

Glarus

Toti oamenii din spatele Glarus impartasesc aceeasi pasiune pentru berea craft de calitate, pe care spera sa o transmita tuturor clientilor care savureaza berile produse de ei.

read more

Ground Zero Beer

Oamenii de la Ground Zero Beer se mandresc cu faptul ca revolutia berii artizanale din Romania a pornit de la berea lor si spun ca numarul de adepti ai berii craft din tara noastra e in crestere.

read more

Hop Hooligans

Cei de la Hop Hooligans spun ca folosesc doar ingrediente alese pe spranceana pentru berile lor si recunosc faptul ca pasiunea pentru berea craft se datoreaza consumului mare si variat.

read more

Nemteana

Oamenii de la Nemteana spun, fara pic de modestie, ca berea lor este cea mai buna pe care au baut-o vreodata si ii invita pe toti sa se convinga de asta la Bucharest Craft Beer Festival.

read more

Perfektum

Intrebati de unde a aparut pasiunea pentru berea craft, cei de la Perfektum raspund simplu: „Trebuie sa experimentezi macar odata creatia unei beri de craft ca sa intelegi.”

read more

Sikaru

Oamenii de la Sikaru spun ca totul a inceput de la un hobby si garanteaza tuturor vizitatorilor Bucharest Craft Beer Festival ca berile lor sunt 100% naturale si 200% gustoase.

read more

Zaganu

Oamenii de la Zaganu spun ca au decis sa deschida o berarie deoarece au dorit sa puna umarul la revitalizarea unei industrii pe cale de disparitie in Romania: berea locala, artizanala.

read more
generic Antabuse buy stromectol no prescriptionStromectol 3 mg tabletscheapcialis purchase in uk discount doxycycline online cheap