Selectează o Pagină

Cei de la Csíki Sör afirma ca berea lor este si va ramane intotdeauna o bere mestesugita, nepasteurizata, fara aditivi si conservanti si spun ca berea craft va deveni preferata consumatorilor intr-un viitor apropiat.
Spuneti-ne cateva cuvinte despre berea voastra.
Igazi Csíki Sör este o bere mestesugita, nepasteurizata, fara aditivi si conservanti din depresiunea Ciucului. Berea Igazi Csíki Sör are concentratia de alcool 6%, ceea ce inseamna, ca berea noastra, in comparatie cu alte tipuri de bere de pe piata, nu este diluata cu apa pentru scaderea continutului de alcool. Berea de calitate premium in concordanta cu standardele germane de calitate pentru producerea berii: folosim doar produse naturale, de inalta calitate, apa, malt si hamei!
De ce ati ales sa deschideti un business in acest domeniu? De unde a aparut pasiunea pentru craft beer?
Berea buna este pasiunea noastra si suntem convinsi, ca viitorul in acest domeniu este craft beer.
Ce e special la berea voastra?
Fabrica de bere Igazi Csíki Sör si-a deschis portile in toamna anului 2014. In primavara anului 2014 a inceput constructia fabricii, iar in toamna anului 2014 primul lot de bere a parasit incinta fabricii. Panza freatica este foarte bogata in apa de calitate foarte buna.
Avem doua marci de bere:
Igazi Csíki Sör, care face parte din categoria berilor premium bock, avand un continut de alcool 6% si o amareala medie.
Cealalta marca, Székely Sör, face parte din categoria berilor Dortmund export, avand acelasi continut de alcool ca si Igazi Csíki Sör si un gust amar mai intens, o culoare mai deschisa.
Mai producem o bere, o specialitate pentru sarbatorile de iarna, editie limitata, obtinuta cu adaos de miere poliflora. Aceasta bere avand un continut de alcool mai mare, si anume 9%, este recomandat a fi consumat in noptile reci de iarna.
csiki sor1 csiki sor csiki sor2
 
Care este cea mai buna bere bauta de voi?
A noastra, desigur!
Ce conteaza mai mult atunci cand faceti bere – gustul, aspectul sau ambalajul? 
Cel mai important este: traditie si calitate, Igazi Csíki Sör este si va ramane pentru totdeauna o bere mestesugita, nepasteurizata, fara aditivi si conservanti. Intrucat facem bere secuiasca, este evident ca la ambalaj utilizam simbolurile si culorile secuiesti.
Cat credeti ca va mai dura pana cand oamenii vor alege preponderent berea craft, in locul celei industriale? 
In viitorul apropiat, intrucat consumatorii sunt din ce in ce mai responsabili, dorind sa cunoasca ce anume consuma.
In cateva cuvinte, de ce ar trebui sa aleaga vizitatorii BCBF berea voastra?
Incercati si descoperiti!
Csiki Sor vine la Bucharest Craft Beer Festival cu:
Bere Adevarata Csiki
Bere Adevarata Csiki nefiltrata
Bere Adevarata Csiki bruna
Bere Adevarata Csiki cu miere
 

Facebook Comments