Selectează o Pagină

Cei de la Hop Hooligans spun ca folosesc doar ingrediente alese pe spranceana pentru berile lor si recunosc faptul ca pasiunea pentru berea craft se datoreaza consumului mare si variat. 🙂
Spuneti-ne cateva cuvinte despre berea voastra.
Ne spunem Hop Hooligans nu pentru a porni o revolutie in domeniul berii artizanale, ci mai degraba pentru a stabili din start ca vom face genul de bere ce ne-ar placea noua sa bem, fara limitari de piata sau resurse. Hai cu noi, dar asteptati-va la orice!
De ce ati ales sa deschideti un business in acest domeniu?
Desi e un „gimmick” enorm, arhi-folosit si ieftin, pasiunea ramane principalul catalist. Si mai ales cea pentru toate stilurile si abordarile din domeniu.
pic2
De unde a aparut pasiunea pentru craft beer?
Consum. Mult consum si cat mai variat, de prin toate partile lumii. Si atmosfera creata de oamenii din nisa (de oriunde) este una foarta smechera si productiva.
Ce e special la berea voastra?
Depinde de care. Fiecare vine cu elementele ei aparte. Poate faptul ca folosim ingrediente destul de scumpe si alese pe spranceana, de la malturi, la hamei, chiar si la ardei iuti.
pic3
Care este cea mai buna bere bauta de voi?
Sunt multe si diverse. Generic, as putea spune ca majoritatea sunt nebunii din valul nou din SUA, de la stouturi baricate in zeci de butoaie la beri acre cu tot felul de adaosuri de fructe si ierburi. Foarte greu de ales doar una.
Ce conteaza mai mult atunci cand faceti bere – gustul, aspectul sau ambalajul?
Desigur, berea in sine trebuie sa fie buna. Corecta, fara defecte, si cu toate gusturile si aromele la ea, cum s-a gandit la inceputul retetei. Dar prin artwork-urile de pe etichete si atmosfera, incercam sa transmitem o experienta cu orice sticla/halba/recipient.
pic1
Cat credeti ca va mai dura pana cand oamenii vor alege preponderent berea craft, in locul celei industriale?
Educarea publicului va avea loc natural, doar daca vom continua sa facem bere buna. Craft-ul nu va inlocui vreodata berea industriala, din motive logice si financiare, dar va castiga teren, si gasca de oameni smecheri o sa tot creasca.
Hop Hooligans vine la Bucharest Craft Beer Festival 2017 cu:
Crowd Control – american IPA
Emperor Mango – wheat ale
Fist Fight Session – IPA
Summer Punch – american pale ale
Cannon Fire  – coconut porter
Lederhosen – hefeweizen
Night Lights – black IPA
Shock Therapy v3 – american IPA
Koschei Russian – imperial stout
Melting Pot – english barleywine
Modern Mosaic – double IPA
 

Facebook Comments