Selectează o Pagină

Oamenii de la Nemteana spun, fara pic de modestie, ca berea lor este cea mai buna pe care au baut-o vreodata si ii invita pe toti sa se convinga de asta la Bucharest Craft Beer Festival.
Spuneti-ne cateva cuvinte despre berea voastra.
Nemteana, bere artizanala fermentata la temperatura scazuta, timp de 21 de zile. Desi produsa in judetul Neamt, respecta legea puritatii berii germane folosind ingrediente naturale atent selectionate. Maltul din orz ii ofera un gust vioi, aroma fiind delicat-amaruie. Are un continut de alcool de 5%, obtinut exclusiv prin fermentare. Nemteana este ideala pentru acele momente in care buna dispozitie se intretine cu cel putin o bere.
De ce ati ales sa deschideti un business in acest domeniu?
In urma cu 10 ani am avut oportunitatea de a lua in concesiune fabrica de bere Solca (una din cele mai vechi fabrici din tara). Dupa ce a am readus-o la viata, am fost fortati de imprejurari sa ne retragem. Ambitia ne-a facut sa nu renuntam la planul nostru si am hotarat sa achizitionam si sa construim noi o fabricuta de familie.
De unde a aparut pasiunea pentru craft beer?
A aparut din dorinta de a oferi consumatorului final o experienta placuta si incercarea de a-l cuceri de la primul pahar.
unnamed
Ce e special la berea voastra?
Pe langa aroma si gustul echilibrat, este o bere vie, cu suflet, care iti provoaca sentimente unice cand o servesti.
Care este cea mai buna bere bauta de voi?
Fara nici o modestie, Nemteana!
Ce conteaza mai mult atunci cand faceti bere – gustul, aspectul sau ambalajul?unnamed (1)
Toate la un loc formeaza produsul final. Ambalajul este imaginea produsului, care vizual trebuie sa te convinga sa incerci berea Nemteana. Aspectul conteaza foarte mult pentru ca e urmatoarea etapa catre gustul final, care are cel mai important rol, acela de a cuceri consumatorul.
Cat credeti ca va mai dura pana cand oamenii vor alege preponderent berea craft, in locul celei industriale?
Aceasta nisa este in crestere, dar va mai dura ani buni pana cand oamenii vor consuma preponderent bere craft. Cu ajutorul nostru si al celorlalti colegi de breasla, vom incerca sa facem posibil acest lucru mai repede.
In cateva cuvinte, de ce ar trebui sa aleaga vizitatorii BCBF berea voastra?
Cum am spus si mai sus, pentru a avea parte de o experienta interesanta, sa guste un produs cu suflet si sa vada diferenta dintre craft si industrial.
Nemteana vine la Bucharest Craft Beer Festival cu:
Nemteana blonda nefiltrata
Nemteana aramie
 

Facebook Comments